woensdag 6 april 2022 Home Zoek Contact Veel gestelde vragen Sitemap Print deze pagina  
 
 
 
Actueel
Nieuw op de site
Dossiers
Focus
Den Haag
Emancipatie algemeen
Varia
Servicepagina
Onze andere sites
 
 Klein vuil
 
 Naar de vorige pagina
 
 
 >  VARIA  >  KLEIN VUIL 
KLEIN VUIL

Ander klein vuil opgeveegd ? Mail ons.

  • Dodge.nl - verkoopsite voor het automerk Dodge Caliber: 'Echte mannen hebben altijd voorrang op een kruispunt'. 'Echte mannen komen met honger thuis in plaats van bloemen'. "Echte mannen zijn bij groen het eerste weg".
  • Marleen Barth, voorzitter Onderwijsbond CNV: 'Vooral jonge leraren knappen af op het gebrek aan zeggenschap over de lesstof. Ze willen meer betrokken zijn. Meer intellectuele uitdaging zal ook meer jongens naar het onderwijs halen. Die missen nu vooral een loopbaanperspectief. Vrouwen stellen andere prioriteiten, die willen vooral minder werkdruk' (NRC-Handelsblad, 18 oktober 2005, p. 2).


  • 'Politiek was in de 19de eeuw een elitaire aangelegenheid. Alleen mensen met geld mochten stemmen' (Peter Giesen, Nog eerder katholiek dan Nederlander, De Volkskrant, 25 juni 2005).


  • Een prinses carnaval is net zoiets als een pausin (De Limburger, 5 januari 2005). De carnavalswereld is trots op haar vele tradities. Een van de gevolgen daarvan is echter, dat er nog steeds geen plaats is voor een prinses carnaval. De Noord-Limburgse carnavalsclubs zien over het algemeen niets in een vrouw die de scepter zwaait.


[ Pagina: 1 2  >>>]